AivoAkademienMed många års samlad erfarenhet av att utbilda, genomföra kurser och konferenser till våra kunder har vi nu startat AivoAkademien.

Genom AivoAkademien vill vi erbjuda ett brett sortiment av kurser som inte förutsätter några förkunskaper (eller användande) av våra system. Dessa kurser ska ses som ett komplement till våra ordinarie utbildningar i Aivo2000 och AivoDiet.

AivoAkademien består av fristående kurser som tillsammans ger en samlad grundkompetens för er som jobbar med mat för många. Att producera och servera mat till många kräver god kompetens, god hygien och en känsla för service. Vi erbjuder utbildningar som höjer kökspersonalens kompetens så att vi gemensamt ska kunna uppnå de mål som är uppsatta för Matlandet Sverige.

”Mat som serveras inom den offentliga sektorn ska genomsyras av kvalitet och matglädje” – mål för området ”Offentlig mat”, Sverige – det nya matlandet, Landsbygdsdepartementet.

I vänsterspalten ser ni de kurser vi i dagsläget erbjuder. Klicka på respektive kurs för mer information. Vi kan även skräddarsy utbildningsupplägg efter önskemål från er.

Våra kursledare kan hyras in på plats för att genomföra utbildningarna för enbart er personal.

Våra kursledare har en bred kompetens och erfarenhet av storkök och matlagning till många. Vi är utbildade kostekonomer och dietister och har mångårig utbildningserfarenhet. Efter genomförd utbildning erhåller kursdeltagaren ett intyg som bekräftar genomgången utbildning hos AivoAkademien.

Anmälan sker genom att fylla i kursanmälan »

Kontakta Oss

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.