•   Övertornea Övertorneå Kommun har haft AIVO programmet under många år och under senaste åren har vi arbetat mer intensivt att få en helhetsbild från kund till leverantör. Vi arbetar med kantin, speceri och  beställning för hemmaboende. Beställningarna som kunderna gör inom respektive område har gjort att vi säkerställer rätt leverans till kunden, rätt levererad mängd faktureras och kunderna känner att de har mer valmöjligheter, enklare beställningar och kan göra beställningarna var som helst bara de har en dator i närheten. Vi har bättre överblick av portioner, beställda mängder, priser, näringsinnehåll. Nöjdheten är 100%

  Övertorneå kommun
  Övertorneå kommun
 • Ronneby kommun Vi använder AIVO för att det hjälper oss att strukturera vårt arbete i köket. Kreativiteten sker i och med att vi tar fram nya recept och här är det viktigt att så många som möjligt får tycka till. När vi väl har bestämt oss har vi optimal kontroll från inköp till servering vad gäller näring, ekonomi och kvalitet.

  Per Swärd
  Per Swärd Ronneby Kommun, Måltidschef område 2, Kostenheten
 • Sodexo Ett av Sveriges ledande Service Managementföretag med en omsättning på ca 3 miljarder kronor. Ingår i den franskägda Sodexokoncernen som finns representerad i 80 länder med 380 000 medarbetare. Besök oss gärna på www.sodexo.se.

  Sodexo
  Sodexo
 • Värnamo kommun Vår kostorganisation i Värnamo kommun arbetar utifrån helhetstänkande, kundorientering, affärsmässighet och professionalitet. Aivo är vårt verksamhetssystem för att kvalitetssäkra måltidsleveranser men också för ekonomisk spårbarhet.

  Majken Svahn
  Majken Svahn Värnamo kommun, Måltidsplanerare
Kontakta Oss

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.