Visste du att det serveras cirka tre miljoner måltider i vård, skola och omsorg – varje dag?

Bakom varje måltid finns ett kök med personal som håller reda på näringsinnehåll, allergener och födoämnesintoleranser. Med hjälp av Aivo2000 och våra tjänster kan ditt kök – oavsett storlek ­– planera, producera och leverera smakrika måltider.

Lär dig mer om mat och måltidsservice

Vässa dina kunskaper om mat, specialkost, allergener och Livsmedelsverkets krav på märkning. Vi utbildar personal som arbetar med måltider för barn, vuxna och äldre. Våra kursledare är utbildade kostekonomer och dietister med egen erfarenhet från storkök och matlagning för många.
Läs mer om AivoAkademien »

Vad behöver du hjälp med?

Saknar ni IT-avdelning? Inga problem – vi kommer till er. Ni får hjälp att installera Aivo2000 med moduler. För att göra det riktigt effektivt kopplar vi ihop Aivo2000 med ert eget ekonomisystem, patientsystem eller kassasystem. Naturligtvis håller vi reda på uppdateringar och backuprutiner.
Läs mer om Systemintegration »

 

Rätt energi ger mer ork i skolan

Bra måltider behöver inte kosta mer än dåliga. Skillnaden består oftast av ökad kunskap och förbättrad planering. Våra dietister, kockar och kostekonomer hjälper personalen i skola och förskola att näringsberäkna och planera smakfulla måltider för växande barn.
Läs mer om Näringsberäkning och Menyplanering »

Utvecklas med våra köksproffs

Om det saknas kunskap i köket är våra konsulter redo att hjälpa till. Behöver ditt kök nya arbetsprocesser, utbildning på grundnivå, inspiration eller utveckling på expertnivå? Vår expertis består av kostekonomer, livsmedelstekniker och kockar som har alla erfarenhet av datoriserade storkök.
Läs mer om Verksamhetsutveckling »

Kontakta Oss

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.